Our Team issue with Polylang

Hello Dear Support Team,

for https://eda.droopdiver.be

I 'm facing an issue in "Our Team" when I use polylang. 
The issue is the following : 
Using 1 language is OK.

Using more languages, then the description  is saved in the latest text I entered for all the languages. 
exemple : I make 4 Teams in French and when I add the sections for the same Teams in English , the description in frensh is replaced by the text in English instead of French. 

Note that the designation is correclty displayed depending on the language. 

How to fix it ? 

Many thanks for your advises and help.

Sincerely,

Didier.

Comments

  • Correction : The designation is not correctly displayed. 

  • Plz confirm have you set settings for the PolyLang plugin related to custom post type team or other sections like as in this screenshot: http://prntscr.com/lux1bp

    Let me know did it work!

    Thanks
  • Hello Imraz,

    I confirm, Our Team is selected and it doens't work.

    Regards

    Didier
    Capture.JPG
    38K
  • Hi Back,

    I just see that we have the same behaviour in the project template. 

    Didier

  • It's working fine at our end. Please add a team member and respectively create its translation. Please refer to this screenshot: http://prntscr.com/lv7kom

    Let me know if any confusion!

    Thanks
  • Good morning Imraz

    Exactly what I did. Actually, I think ther is an issue when the pluggin writes the data in the DB with the primary key.

    I created a Fr team (Taxi) prtscr1 
    Then I create a EN team (Taxi-en)  prtscr2
    After that, My FR team Taxi becomes Taxi-en (Prtscr3) 

    At the very first time, both team had the same "designation" . I will delete them and create them again.


    Capture.JPG
    86K
    Capture2.JPG
    54K
    Capture3.JPG
    85K
  • So I deleted the "members " and create with a new names : 
    Chauffeurs (FR) Drivers(EN) but get the same behaviour.

    I you want I can provide you access to the site 

    Many thanks,

    Didier 
    Capture4.JPG
    67K
  • edited December 2018
    Hi, @droopdiver

    Yes, please it would be better if you share the admin details, and also I can debug if it has any issue.

    Email Address: [email protected]

    Thanks
  • Hello @imraz,

    Did you find something to solve the issue ? 

    Many thanks,

    Didier
  • Hi, @droopdiver

    Now it's fixed. Let it confirm, please!

    Thanks
  • Hello @imraz,

    For "our Team" it's fixed. Good job and many thanks.
    I'll check for the projects that had the same issue. 
    I'll keep you posted. 

    Many many thanks.

    Didier.
  • Hello,
    Projects checked and issues fixed.

    Great job,

    Many thanks Imraz

    Didier
  • Glad to help you!

    You can rate us with your kind review if you like our Theme & Support: HERE

    Thanks for contacting us :)
This discussion has been closed.