All customized layout has disapeared

Hello Dear Indian Friends :-)

I've tested Buiprof lite on my poc site http://poc.am-renting.com and everything was nice.
I buy and install successfully the Busiprof Pro version,  then I started the development on http://eda.droopdiver.be
After a few customized manipulations (adding logo, modify footer, remove some layer like services), I Publish and went back to Polylang plugin, where I added 4 langages.

When I came back to the Customization interface of the layout, everything has disappeared. No slide show , no Customers feedback, no projects, no social media icons in the footer,... anymore . 

In the menu's, The Home Page Settings has disapered. 

How can I get back the nice layout, 

Many thanks in advance for your help.

Sincerly,

Didier

NB: My appologies if this discussion already exists, but I didn't find it. 

Comments

  • Hi 
    Thanks for contacting to us .
    Firstly deactivate  all plugin and check your home page section data appears or not .
    Bz it may be any plugin conflict with the theme .
    Then care fully set up Polylang plugin . 
    More help regarding  Making site multilingual , Read our help doc link . 

    Feel free for further assistance . 

    Thanks 
    Akhilesh
  • Hello,

    Thanks for your fast reply.
    Actually, this morning I went back to my office using windows 7, and the first layout was back.
    I don't know how it happens, but it now I can go ahead. 
    Just the footer is still empty.

    Many thanks

    Didier.
  • Hi 
    TO set content in footer  area , You need to add widget as your need .
    GO to Appearance >> Widget >> Footer widget area and drag and drop widget inside this area . 

    Let me know for any confusion .

    Thanks 
    Akhilesh
  • Hi
    Did the above solution work for you ?

    Thanks 
  • Hello again :-) 

    Yes it does. But now when I'm not connected to my WP-Admin console, I face a 404 Page not found.
    Header , menu and footer  are displayed.
    All other sections (Slider, Services,projects, testimonials,...) are not. 



    Many thanks,



    Didier.
  • Hi 
    I have checked your website its working fine at our end . 


    Its showing  service section  project section and other section you have enabled  . 
    Let me  know   if you  have any further questions . 

    Thanks 
    AKhilesh
  • Hello,
    Indeed when you're connected (Capture2) .
    But when you're a public visitor, you should see a 404 page (capture1).

    Many thanks for your furthur help,

    Didier.
    Capture.JPG
    141K
    Capture2.JPG
    250K
  • Hello back,
    I fixed the issue.
    Pls feel free to close this issue.
    Many thanks,
    Didier
  • Glade to know that its resolve .
    Look forward see you again at webriti.

    Thanks 
    Akhilesh
This discussion has been closed.