Problem adding Image Widget to Home Page Service Section

Everything was working fine then I noticed that the formatting had changed on the Home Screen Service section. I deleted two Image Widgets and the problem disappeared. Re-added the Image widget and the problem returned.

Link to problem page:  http://boltonpulmonaryfibrosis.org/ ;

I looked at the resize_image.php Copy below:
<?php
if ( function_exists( ‘add_image_size’ ) )
{
//testimonial
add_image_size(‘health_center_testimonial’,50,50,true);
add_image_size(‘crop_hc_media_sidebar_img’,60,60,true);
}
// code for home slider post types
add_filter( ‘intermediate_image_sizes’, ‘hc_image_presets’);

function hc_image_presets($sizes){
$type = get_post_type($_REQUEST[‘post_id’]);
foreach($sizes as $key => $value){
if($type==’health_testimonial’ && $value != ‘health_center_testimonial’ )
{ unset($sizes[$key]); }
else if($type==’post’ && $value != ‘health_center_recentpostwidget’ && $value != ‘full’ && $value !=’crop_hc_media_sidebar_img’ && $value !=’health_blog_fullwidth’)
{ unset($sizes[$key]); }
}
return $sizes;
}
?>


I have also discovered a problem lower down the same page 

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/boltonpulmonaryf/public_html/wp-content/themes/healthcentre-pro/index-project.php on line 


I did have a similar problem that appeared at the same time after updating the Plugin memphis-documents-library. There was a problem with the plugin update which has been resolved by the plugin developer. Unfortunately the theme problem remains. Whether the two are related or it is coincidence that they appeared at the same time I’m not sure.

I have spoken with the server technical team who confirmed that the problem was not server related but the program.

I would appreciate any help and advice you can offer.
Many thanks for your time and support
Regards
Steve (Smartalk)

Sign In or Register to comment.