Why can't I put Font Awesome icon on my Service Section Widget.


Hi,

A few days ago I was able to put the icons I wanted on my Service Section Widget, on my homepage. But now they've gone and I don't know why. 

I went to customize - service section - homepage service section-sidebar. There I opened the WBR: Page/ Service Widget and chose "browse all icons". This link took me to another page where I chose the icon I wanted. I copied and pasted the icon code on the first blank on WBR: Page/ Service Widget. Is that correct? Why is not working anymore?

Tks.

Ps: I'm not a programmer.


Comments

  • edited December 2017
    Hi 
    Service section working fine at our end see the snapshot . 
    To manage service section refer our help docs link  . 

    Add the   page /service widget  into the Homepage service section sidebar  widget  and select Hide featured image field. 
    See the snapshot 

    Let me know for further assistance . 
    Thanks 

  • Hi,

    Please take a look at the attached image and tell me what I'm doing wrong.

    I followed all the steps you gave me I guess. 
    FONT ICON.jpg
    217K
  • Hi 
    Service section working fine at our end  ,  See the below snapshot . 
    Which version of theme are you using our theme latest version is Version: 2.6.8 . 
    If you are using older version of theme pls update theme with latest version of theme . 
    To update theme refer  below link . 
    If Still does not resolve your issue send me your admin detail at my email address 


    So that we can check whats going wrong with your end . 
    Thanks 
    Akhilesh

Sign In or Register to comment.