Slider and share-icon problem keeps comming back

I have a weird problem on http://www.evenementenservice.nl/. The slider gives two dots underneath the slider on the left side. The slider is not showing properly as well. Above that the share-icons (like on http://www.evenementenservice.nl/2016/03/30/evenementenservice-komt-op-qmusic/) do not show properly. When I delete the cache, then everyting is good again. After half an hour or so it keeps comming back everytime. I have used the CSS underneath. Any idea what the problem is?

.qua_post_detail { display:none ; } 
.qua_comment_form_section { display:none; } 
.flexslider .flex-slider-center h2 { color: #FFFFFF; font-family: 'Open Sans'; font-weight: 300 !important; font-size: 45px; font-weight: normal; line-height: 70px; letter-spacing: 0; display: inline-block; text-align: center; margin: 0px 0px 160px; text-shadow: 0 2px 2px rgba(0, 0, 0, 0.7);
Tagged:

Comments

  • Hi

    I think it may be its a conflict of plugin . 
    Firstly deactivate all plugin one by one and check your  issue resolve or not . 

    let me know for further assistance .

    Thanks 
    Akhilesh
  • Thanks, Akhilesh. I will do so and let you know how it goes.
  • I think it was the WP Fastest Cache plugin that caused the problem. I deactivated it, then the problem was gone. But after activating it again, the problem was still gone. I will monitor if the problems comes back in a few hours and let you know.
  • Still looks good after a few hours. Thanks for the advice Akhilesh. Issue solved.

    Christiaan
  • Hi 

    Glade to know that its work for you . 
    Look forward see you again at webriti . 

    Thanks 
This discussion has been closed.